Ons team

Wij bij Robin BV zijn een toegewijd team bestaande uit Koen Van Lombeek en Charly Hertoghe. Met onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring staan wij garant voor hoogwaardige installaties en service op het gebied van elektrische voertuigen.

Koen Van Lombeek

Koen Van Lombeek is een ervaren zelfstandig gediplomeerd elektricien met maar liefst 40 jaar actieve dienst. Daarnaast is hij erkend installateur van alarmsystemen en CCTV door de FOD.

Met zijn diepgaande kennis van elektrische installaties en beveiligingssystemen zorgt Koen ervoor dat de installatie van jouw Smappee laadpaal veilig, betrouwbaar en efficiënt verloopt.

Met oog voor detail en vakmanschap garandeert hij de hoogste kwaliteit in zijn werk.

Charly Hertoghe

Charly Hertoghe heeft een gediplomeerde achtergrond als mechanicus en heeft een succesvolle carrière in de automotive sector achter de rug.

Met zijn uitgebreide kennis van voertuigtechnologie en expertise in installatiewerkzaamheden is Charly de ideale partner voor het plaatsen van jouw Smappee laadpaal.

Met zorg en precisie zorgt hij voor een vlekkeloze installatie en optimale werking van je laadoplossing, zodat je zorgeloos kunt genieten van het opladen van je elektrische voertuig.

Onze expertise

Bij Robin BV streven we naar een uitstekende installatie van jouw Smappee laadpaal. Ons team van professionals heeft uitgebreide ervaring in installatiewerkzaamheden en zorgt ervoor dat elke laadpaal op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Met oog voor detail en vakmanschap zorgen we voor een vlekkeloze installatie die voldoet aan alle technische vereisten.

Je kunt erop vertrouwen dat je laadpaal perfect functioneert en klaar is voor gebruik zodra de installatie is voltooid. Ons team staat altijd klaar om je te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het installatieproces.
Smappee maakt gebruik van geavanceerde slimme laadtechnologie. Met onze Smappee laadpalen ben je verzekerd van innovatieve functies die het laden van je elektrische voertuig optimaliseren.

Dankzij de integratie van dynamische tarieven en load-balancing, zoals mogelijk gemaakt door ons team van experts zoals Charly Hertoghe, kun je profiteren van de voordeligste energietarieven en efficiënt energie beheren.

Met slimme monitoring en controle via de Smappee app houd je altijd de controle over je laadsessies en kun je je energieverbruik nauwlettend volgen.
Bij ons staat veiligheid voorop. Ons team, bestaande uit ervaren professionals hecht grote waarde aan de veilige installatie van jouw Smappee laadpaal.

Met hun jarenlange ervaring en expertise in elektrische installaties en beveiligingssystemen zorgen zij ervoor dat elke installatie voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Je kunt erop vertrouwen dat je elektrische voertuig op een betrouwbare en veilige manier wordt opgeladen.

Nog vragen?

Contacteer ons

Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.