Onze producten

Ontdek de kracht van Smappee EV-laders. Met geavanceerde technologie en naadloze compatibiliteit zorgen onze slimme oplaadoplossingen voor efficiënt en handig opladen van uw elektrische voertuig.

Ervaar geoptimaliseerd opladen, intelligent energiebeheer en ongeëvenaarde veiligheid. Kies Smappee voor een slimmere manier om je elektrische wagen op te laden.

Onze laders

Ben je recentelijk overgestapt op elektrisch rijden of overweeg je deze stap te nemen? Of ben je op zoek naar een snelle, veilige en toekomstbestendige laadpaal? Dan heeft Smappee precies wat je nodig hebt.

Met onze slimme laadpaal behoren gesprongen zekeringen tijdens het laden tot het verleden. Bovendien maakt jouw auto optimaal gebruik van de meest voordelige energiebron, inclusief zonne-energie, waardoor je jouw voertuig tot wel 6 keer goedkoper kunt opladen. Maar er is meer.

Dankzij ons geïntegreerde energiebeheersysteem bieden we je ook inzicht in je energieverbruik. Ben je nieuwsgierig naar wat Smappee nog meer te bieden heeft?

Smappee technologie

Met de slimme energietechnologie van Smappee blijven we altijd alert op jouw elektrische aansluiting. Merken we een piek in het energieverbruik? Dan wordt er tijdelijk minder stroom naar de laadpaal gestuurd. Zo kun jij zorgeloos andere activiteiten doen terwijl je auto wordt opgeladen. En maak je geen zorgen over gesprongen zekeringen, want Smappee zorgt ervoor dat alles probleemloos verloopt!
Laad je elektrische auto op aan onze elegant ontworpen, robuuste en revolutionaire laadpalen.
Deze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

Met de Smappee-app kun je snel en op afstand je auto opladen.
Onze innovatieve en gepatenteerde technologie stelt je niet alleen in staat om je laadpaal te bedienen, maar ook andere apparaten zoals warmtepompen en zonnepanelen aan te sturen.
Dankzij de dynamische tarieven en load-balancing van Smappee kun je je auto opladen tegen de laagste tarieven en genieten van ongekende kostenbesparingen. Smappee zet zoveel mogelijk je zonne-energie in of tapt energie op basis van daluren, capaciteitstarief of dynamische tarieven.

Met Smappee kun je maar liefst 6 keer goedkoper laden dan ooit tevoren.
Onze laadpalen zijn uitgerust met een geïntegreerd energiebeheersysteem, waarmee je moeiteloos je energieverbruik kunt beheren.

Je kunt je verbruik in realtime volgen, zowel per uur, per maand als per jaar, en indien nodig gemakkelijk bijsturen. Dit stelt je in staat om energie-efficiënter te zijn en kosten te besparen.

Producten

EV Wall met socket

HOME

Aan de muur gemonteerd
Met socket
Type 2 aansluiting
Tot 7,4 kW of 22 kW
300 × 300 × 110 mmm
Mét energiebeheer voor thuis

Offerte

EV One met Socket

HOME

Op de vloer gemonteerd
Met socket
Type 2 aansluiting
Tot 22 kW
1100 × 120 × 120 mm
Mét energiebeheer voor thuis

Offerte

EV Wall met kabel

HOME

Aan de muur gemonteerd
8 m laadkabel met kabelhouder
Type 2 aansluiting
Tot 7,4 kW of 22 kW
300 × 300 × 110 mmm
Mét energiebeheer voor thuis

Offerte

Laad op met Smappee: Slimmer, Veiliger en Efficiënter.
Kies Smappee voor EV opladen dat verder gaat dan het gewone.

Onze geavanceerde technologie zorgt voor slim, veilig en efficiënt opladen van uw elektrische voertuig.

Met naadloze compatibiliteit, intelligent energiebeheer en ongeëvenaarde betrouwbaarheid is Smappee de slimme keuze voor je wagen op te laden.

Contacteer ons

Contacteer ons

100% veilig

6x goedkoper

30% fiscaal voordeel

Nog vragen?

Contacteer ons

Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.